Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına tabir olunur.

Rüyada mavi yüzlü yorgan gördüyseniz:

  • Bir yakınınız, ailenin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mavi yorgan dikmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi saten yorgan görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk yorgan görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada mavi yorgan görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine inanılır.

Rüyada mavi bebek yorganı görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek sağlığını geri kazanacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada yorgan yüzü görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Meryem

Sabahleyin gördüm evin mutfağının duvarı içine doğru yıkılmaya başladı acaba ne anlama gelir birde mavi saten yüzlü serili yorgan gordum