Rüyada mavi renkli yorgan görmek

Rüyada mavi renkli yorgan görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli yorgan gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla bir araya gelmek ya da eskiye dayalı ilişkileri güçlendirmek farklı alanlarda fayda sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada mavi renk yorgan görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi yorgan dikmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi saten yorgan görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, fedakârlıklar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi bebek yorganı görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yokluk içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işarettir.

Rüyada mavi yorgan görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet eder.

Rüyada mor renk yorgan görmek düşmanlarını bile affedeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments