Rüyada mavi renk yorgan görmek

Rüyada mavi renk yorgan görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, kısmetinizin açılacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, hakkını alacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk yorgan gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, zorlukları atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk yorgan görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi saten yorgan görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek kendisi için mal mülk alacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada mavi yorgan dikmek doğruluktan ayrılmayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine inanılır.

Rüyada mavi bebek yorganı görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada mavi yorgan görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Rüyada bordo renk yorgan görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments