Rüyada mavi saten yorgan görmek

Rüyada mavi saten yorgan görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi saten yorgan gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Rüyada mavi saten yorgan görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulur.

Rüyada pembe saten yorgan görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saten yorgan görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, zor günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada mavi saten elbise görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada mavi saten elbise giymek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, başarının adım adım yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saten gecelik giymek kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments