Rüyada mavi yorgan dikmek

Rüyada mavi yorgan dikmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, geçim derdinin biteceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada mavi yorgan dikmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi buna göre planlamanızda fayda var.

Rüyada mavi yorgan dikmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yorganı dikmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan yüzü dikmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine işarettir.

Rüyada yeşil yorgan dikmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine inanılır.

Rüyada yatak yorgan dikmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada yorgan dikmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments