Rüyada mavi yorgan görmek

Rüyada mavi yorgan görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kurtuluşu yakalayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet eder.

Rüyada mavi yorgan gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, gönlünün rahata ereceğine inanılır.

Rüyada mavi yorgan dikmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi saten yorgan görmek kazancın günden güne artacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalettir.

Rüyada mavi yorgan görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk yorgan görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi bebek yorganı görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, arabasını ve toprağının olacağına işaret eder.

Rüyada yorganda güve görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments