Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kazançlı işler yapacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, iş birlikleri veya planlar geride kalabilir.

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek haneye bereket geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işarettir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının suda boğulmak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının suda boğulduğunu görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada suda boğulduğunu görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının suda boğulduğunu görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments