Rüyada suda boğulan insan görmek

Rüyada suda boğulan insan görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kötü halin son bulacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, aydınlanacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan insan gördüyseniz:

  • Bazı konuların gereğinden fazla üzerine gitmek olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada suda boğulan insan görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan insanlar görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek çevrenizden takdir görmeye, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına inanılır.

Rüyada birini suda boğulurken görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulur.

Rüyada yeşil suda boğulmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine inanılır.

Rüyada duru suda boğulmak sıkılacağı bir haber almaya, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments