Rüyada birini suda boğulurken görmek

Rüyada birini suda boğulurken görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini suda boğulurken gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklar kaçınılmaz olsa da, karşı tarafı dinlemeniz bakış açılarını anlamanıza yardım edebilir veya geleceğinizi ilgilendiren kalıcı zararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, uykusuz geceler yaşanacağına yorulur.

Rüyada suda boğulup ölmek güzel bir hayata sahip olunacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek sevdiği birine hediye alacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin suda boğulmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada suda boğulanı görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada suda boğularak ölmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments