Rüyada mavi sel görmek

Rüyada mavi sel görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına delalettir.

Rüyada mavi sel gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada mavi sel görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet eder.

Rüyada evini sel bastığını görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel sularında yürümek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada selden kurtarmak başarılı bir kişi olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yangın ve sel görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada yolda sel görmek bankadaki hesabının kabaracağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada selin altında kalmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments