Rüyada mavi mini etek görmek

Rüyada mavi mini etek görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada mavi mini etek gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada mavi mini etek görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı mini etek görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz mini etek görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada mini etek giymek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet eder.

Rüyada mini etekle namaz kılmak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını mini etekle görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı mini etek giymek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz mini etek giymek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments