Rüyada yeşil mini etek giymek

Rüyada yeşil mini etek giymek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yükünün hafifleyeceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mini etek giymek gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada yeşil mini etek giymek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı mini etek giymek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalettir.

Rüyada mini etek giymek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah mini etek giymek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, çocuklar gibi şen olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz mini etek giymek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada mini kot etek görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet eder.

Rüyada mavi mini etek görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments