Rüyada mavi ırmak görmek

Rüyada mavi ırmak görmek atılan adımların boşa gideceğine, bir süre zorluk çekeceğine, maddi gücünün azalacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, maddi anlamda güçleneceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Rüyada mavi ırmak görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, başarılarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz ırmak görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada ırmak kenarında yürümek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ırmağa düştüğünü görmek yani babasına benzeyeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada ırmağı geçmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin ırmak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada görülen ırmak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak ırmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments