Rüyada ırmağı geçmek

Rüyada ırmağı geçmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bir fitne çıkarmaya, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, kısmetlerinden olacağına alamet eder.

Rüyada ırmağı geçmek gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ırmaktan geçmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ırmağı geçmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ırmak üstünden geçmek özlemlerini bitireceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına inanılır.

Rüyada ırmak geçmek koltuğunun da yükseleceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada ırmak deniz görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ırmakta balık tutmak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments