Rüyada ırmağa düştüğünü görmek

Rüyada ırmağa düştüğünü görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, memur ise terfi edeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, bunun için allah’a şükredeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ırmağa düştüğünü gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Rüyada ırmağa düştüğünü görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, başarılarının düşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin ırmağa düştüğünü görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada buz tutmuş ırmak görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ırmakta yıkanmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Rüyada görülen ırmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmağın yükseldiğini görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada ırmakta yüzdüğünü görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada donmuş ırmak görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments