Rüyada görülen ırmak

Rüyada görülen ırmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, bir beladan kurtulacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işaret eder.

Rüyada görülen ırmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Rüyada görülen ırmak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına alamet eder.

Rüyada ırmaktan su içmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada nehir ırmak görmek harcama gücünün artacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada ırmak şelale görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ırmak görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çay ırmak görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada ırmakta yüzmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada ırmağa düştüğünü görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments