Rüyada mavi gözlü tavşan görmek

Rüyada mavi gözlü tavşan görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü tavşan gördüyseniz:

  • Yeni beceriler edinme veya yaşam standardınızı yükseltmenize yardım edecek başvurular yapma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada mavi gözlü tavşan görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı gözlü tavşan görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada tavşan gözü görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mavi tavşan görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi boya görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü bebek sevmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada gözlerini mavi görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments