Rüyada gözüne mavi boya görmek

Rüyada gözüne mavi boya görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, uzun ve hayırlı bir ömre delalet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi boya gördüyseniz:

  • Parasal konuları veya iş birliklerini ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşanan tıkanıklık veya terslikler sona eriyor.

Rüyada gözüne mavi boya görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz boyası sürmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada göz boyası görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada boyalı göz görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yiyip içeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı mavi renge boyatmak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi boya görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada göze mavi boya görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, ayıplı yolara sapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments