Rüyada birine göz kalemi sürmek

Rüyada birine göz kalemi sürmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, neşesini kaybedeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek bazı iş birlikleri yapacağına, yetim sevindireceğine delalet eder.

Rüyada göz kalemi sürmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek haneye dertlerin gireceğine , evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine göz kalemi sürmek dikkat çekeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments