Rüyada göz kalem sürmek

Rüyada göz kalem sürmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kazançların artacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada göz kalem sürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler henüz bahsettiğiniz fikirlerin içindeki dehayı fark etmemiş olabilir.

Rüyada göz kalem sürmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, borçlanıp, hasta olacağına yorulur.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına delalettir.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, para yatıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek kötü günler yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret eder.

Rüyada birine göz kalemi sürmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments