Rüyada mavi gömlek yıkamak

Rüyada mavi gömlek yıkamak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek yıkamak gördüyseniz:

  • Cazip teklif veya davetler alabilirsiniz.

Rüyada mavi gömlek yıkamak arzularınızın gerçekleşeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada kirli gömlek yıkamak çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek yıkadığını görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek yakası yıkamak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömleği yıkamak kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada gömlek yıkamak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gömlek yıkamak kazancının çok daha fazla olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek gömleği yıkamak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments