Rüyada kirli gömlek yıkamak

Rüyada kirli gömlek yıkamak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, bir bebek sahibi olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kirli gömlek yıkamak gördüyseniz:

  • Hayallerinize yer açmanıza yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kirli gömlek yıkamak huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalettir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, ailesini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada gömleğinin kirlendiğini görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek sevinçli bir haber alınacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada kirli gömlek görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments