Rüyada gömlek yıkamak

Rüyada gömlek yıkamak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, kazancını katbekat arttıracağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine alamet eder.

Rüyada gömlek yıkamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide orta yolu bulmak zor olabilir.

Rüyada kirli gömlek yıkamak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek yıkadığını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek yakası yıkamak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz gömlek yıkamak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada mavi gömlek yıkamak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada gömleği yıkamak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada gömlek yıkamak kötü kişilerden uzak durulacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına yorulur.

Rüyada erkek gömleği yıkamak işlerinin kapanacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments