Rüyada mavi bileklik görmek

Rüyada mavi bileklik görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hayırlı kararlar alacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi bileklik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Rüyada mavi bileklik görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine yorulmaktadır.

Rüyada mavi bileklik takmak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına delalettir.

Rüyada kolye bileklik görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik takmak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta bileklik görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments