Rüyada askeri üniforma giymek

Rüyada askeri üniforma giymek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine alamet eder.

Rüyada askeri üniforma giymek gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Rüyada askeri üniforma giymek hayatının güzelleşeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret eder.

Rüyada askeri üniformalı birini görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine inanılır.

Rüyada üniforma giydiğini görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, merdiven atlayacağına alamet eder.

Rüyada denizci üniforması giymek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına delalet eder.

Rüyada polis üniforması giymek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada beyaz üniforma giymek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada lise üniforması giymek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada yeşil üniforma giymek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, üzüntülü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments