Rüyada denizci üniforması giymek

Rüyada denizci üniforması giymek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yenisinin başlayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizci üniforması giymek gördüyseniz:

  • Dışında kalmak istediğiniz konular ya da dikkate almadığınız tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada denizci üniforması giymek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz üniforması giymek dünya malının çoğalacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz üniforma giymek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada askeri üniforma giymek ticarette zarar edeceğine, makamının ve ününün artacağına rivayet eder.

Rüyada polis üniforma giymek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada polis üniforması giymek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek güven kaybına uğrayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret eder.

Rüyada üniforma giydiğini görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments