Rüyada üniforma giydiğini görmek

Rüyada üniforma giydiğini görmek kötü günlerin geride kalacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada üniforma giydiğini gördüyseniz:

  • Güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz veya gücünüzü fark ettirmeniz gerekebilir.

Rüyada üniforma giydiğini görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada polis üniforması giymek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada lise üniforması giymek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı üniforma giymek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada iş üniforması giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına inanılır.

Rüyada deniz üniforması giymek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil üniforma giymek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz üniforma giymek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments