Rüyada polis üniforması giymek

Rüyada polis üniforması giymek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada polis üniforması giymek gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir.

Rüyada polis üniforma giymek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalet eder.

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis üniforması giymek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada üniformasız polis görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniformalı polis görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz üniforması giymek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lise üniforması giymek fırsatların teker teker elden kaçacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizci üniforması giymek sevdiklerini de koruyacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments