Rüyada lisede olmak

Rüyada lisede olmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, insanlardan takdir toplayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bolluk içinde yaşayacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lisede olmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma üzerinde etkisi olabilecek bir kişiyi rahatsız etmemenizde fayda var.

Rüyada iyi bir lise görmek aileye büyük bir ev alınacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekrar lise okumak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrar liseye gitmek borçlarının ödeneceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada liseyi bitirmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, bol muhabbette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada lisede öğrenci olduğunu görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada lise öğretmenini görmek evliliğinde mutlu olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yeniden liseye gitmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada lise kazanmak zorlukların yakın zamanda biteceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments