Rüyada yeniden liseye gitmek

Rüyada yeniden liseye gitmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada yeniden liseye gitmek gördüyseniz:

  • Belli plan, proje veya ilişkilerin işleyişi konusundaki gerçek fikirlerinizi ortaya çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yeniden liseye gitmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada liseye gitmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, hane içine ay doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada hangi liseye gideceğini görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada tekrar liseye gitmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada iyi bir liseye gitmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada istediği liseye gittiğini görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada lise müdürünü görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada anadolu lisesi görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments