Rüyada lise öğretmenini görmek

Rüyada lise öğretmenini görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, hikmet sahibi olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada lise öğretmenini gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Rüyada eski lise öğretmenini görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada lise öğretmenini görmek zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada liseyi bitirmek kazancının azalacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekrar liseye gitmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işarettir.

Rüyada lise okumak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine inanılır.

Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine delalet eder.

Rüyada tekrar lise okumak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada lise öğrencisi olduğunu görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments