Rüyada iyi bir lise görmek

Rüyada iyi bir lise görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, o masumların bedduasını alacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına yorulur.

Rüyada iyi bir lise gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada iyi bir liseye gittiğini görmek rahat edeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada iyi bir lise görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada iyi bir liseye gitmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada eski lise öğretmenini görmek işlerine bereket geleceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine işaret eder.

Rüyada lisede olmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada istediğin liseyi kazanmak mallarının eksileceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine rivayet eder.

Rüyada lise okumak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına alamet eder.

Rüyada fen lisesini görmek hayaline kavuşacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments