Rüyada lağımda yürümek

Rüyada lağımda yürümek huzurlu, mutlu olacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, araba alınacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, eğer işsizse iş bulacağına delalettir.

Rüyada lağımda yürümek gördüyseniz:

  • Biraz daha dikkatli olmanızda yarar var.

Rüyada lağım suyunda yürümek uzun süre işsizlik çekeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına alamet eder.

Rüyada lağımda yürümek evlerindeki huzurun artacağına, kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Rüyada lağım suyunda yüzmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım fareleri görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada lağım taştığını görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölü lağım faresi görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada lağım suyu içmek iyiliğe ve güzelliğe, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım kuyusu görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments