Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sıkıntısının biteceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa işarettir.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada boş kuyuya düşmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına işarettir.

Rüyada su kuyusuna düşmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, öz güveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada tuvalet kuyusuna düşmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kuyuya düşmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments