Rüyada taşlar üzerinde yürümek

Rüyada taşlar üzerinde yürümek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, durumunuzun iyileşeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada taşlar üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada beyaz taş üzerinde yürümek zor zamanların biteceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Rüyada çakıl taşı üzerinde yürümek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, çok kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada taş köprüde yürümek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet eder.

Rüyada taşın üstünde yürümek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine delalettir.

Rüyada taşlı yollarda yürümek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşlı yolda yürümek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada taşların üstünde yürümek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, hayra ve esenliğe işaret eder.

Rüyada taşlık yolda yürümek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments