Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına inanılır.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek sağlığının bozulmayacağına, köşeye sıkıştıracağına işaret eder.

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine inanılır.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada buse kondurmak sorunlu bir hayat yaşayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına delalet eder.

Rüyada mezara konduğunu görmek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments