Rüyada buse kondurmak

Rüyada buse kondurmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, zorlukların yaşanacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bahtın açılacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada buse kondurmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklardan gelir elde edebilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada buse kondurmak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işaret eder.

Rüyada buse görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments