Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek

Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek tutulan yolun isabetli olacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada kuşun koluna konduğunu gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek işlerinin günden güne açılacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına delalet eder.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine işaret eder.

Rüyada buse kondurmak onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine yorulur.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments