Rüyada kuşun başına konduğunu görmek

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşun başına konduğunu gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak veya ilişkilerinizi güçlendirmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına işaret eder.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işarettir.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işaret eder.

Rüyada çekirgenin üstüne konduğunu görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments