Rüyada küs olduğun birini öpmek

Rüyada küs olduğun birini öpmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, riske atılacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun birini öpmek gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Rüyada küs birinin elini öpmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek para kazanmaya, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalettir.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğu birini öpmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs birini öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun birini öpmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun insanı öpmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, sıkıntısının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek çok zarar göreceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments