Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, darda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, para yatıracağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada öğretmene tokat atmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adama tokat atmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşe tokat atmak bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanına tokat atmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadına tokat atmak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments