Rüyada eşe tokat atmak

Rüyada eşe tokat atmak aile huzurunuzun bozulacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşe tokat atmak gördüyseniz:

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.

Rüyada eşe tokat atmak sevinçli haberler geleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşine tokat atmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuga tokat atmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze tokat atmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birisine tokat atmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askere tokat atmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yanlış anlaşılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğine tokat atmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, sıkıntı yükleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments