Rüyada düşmanına tokat atmak

Rüyada düşmanına tokat atmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, konforunun artacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet eder.

Rüyada düşmanına tokat atmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada düşmanına tokat atmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanından tokat yemek kişiye hep umut olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadına tokat atmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye tokat atmak hayat boyu desteği olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada anneye tokat atmak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kocaya tokat atmak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak istediği oranda da eğleneceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments