Rüyada adama tokat atmak

Rüyada adama tokat atmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada adama tokat atmak gördüyseniz:

  • Baskı altında yıkılmamalı veya baskı uygulamamalısınız.

Rüyada adama tokat atmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiline tokat atmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kaynanaya tokat atmak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğuna tokat atmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birine tokat atmak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğluna tokat atmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments