Rüyada tanımadığın birine tokat atmak

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın birinden tokat yemek bazı kayıplar olabileceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada babaya tokat atmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada geline tokat atmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada polise tokat atmak rahat bir dönem yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birine tokat atmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments