Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı, tecrübelerinizi veya bilginizi paylaşmak konusunda istekli olursanız reddedilmesi zor bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, hasta ise şifa bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak ruhunu güzelleştireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine tokat atmak gönlünce bir yaşamı olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiden tokat yemek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliye tokat atmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada ablaya tokat atmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments