Rüyada bir kadına tokat atmak

Rüyada bir kadına tokat atmak sevdikleriyle arasının açılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayatını yoluna koymaya, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadına tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylara farklı yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada bir kadına tokat atmak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadına tokat atmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine tokat atmak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneye tokat atmak planların sarkacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine tokat atmak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada askere tokat atmak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada öğretmene tokat atmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments