Rüyada kurumuş gölde balık görmek

Rüyada kurumuş gölde balık görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş gölde balık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada kurumuş gölde balık görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çekilen acıların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş göl görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş balık görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işarettir.

Rüyada bulanık gölde balık görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölde canlı balık görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada gölde balıklarla yüzmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada urfadaki balıklı gölü görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada göle balık bırakmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments