Rüyada kurumuş balık görmek

Rüyada kurumuş balık görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş balık gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada kurumuş gölde balık görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş balık görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş biber görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada denizi kurumuş görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacada kurum görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş dere yatağı görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına işarettir.

Rüyada kurumuş meyve ağacı görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş nehir görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments