Rüyada bulanık gölde balık görmek

Rüyada bulanık gölde balık görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık gölde balık gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerle karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada bulanık gölde balık görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada bulanık gölde yüzmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalet eder.

Rüyada bulanık göle düşmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık bir göl görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık göle görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada bulanık göl görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık avlamak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments